Cena za polévku a hlavní chod je 185 Kč (menu I.) nebo 205 Kč (menu II.)
Pramenitou vodu vám nabídneme k obědu zdarma.
Pondělí4. 11. 2024
Brokolicový krém
I. Těstovinový salát s medovou šunkou, ementálem, čerstvou zeleninou a jogurtovým dipem
II. Grilované kuřecí prso, omáčka z modrého sýru, bramborové hranolky
Úterý5. 11. 2024
Drůbeží vývar s nudlemi a zeleninou
I. Naše Tagliatelle s bazalkovým pestem, sušenými rajčaty, uzenými mandlemi a sýrem Gran Moravia
II. Selská vepřová pečeně, karamelové bílé zelí, bramborový knedlík
Středa6. 11. 2024
Kulajda
I. Trhané saláty s naší nakládanou zeleninou a marinovaným sýrem feta, opečená bageta
II. Smažený rybí karbanátek, limetkový dip s mátou, pečené brambory
Čtvrtek7. 11. 2024
Květákový krém s krutony
I. Krémové tomatové risotto s mozzarellou a bazalkou
II. Hovězí ragú na červeném víně, mačkané brambory s farmářským špekem
Pátek8. 11. 2024
Krupicová polévka s vejcem
I. Gnocchi s lanýžovou omáčkou a sýrem Pecorino
II. Steak z vepřové krkovice zapečený salámem Ventricina a uzeným sýrem, brambory se smetanou
K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRMY
Hovězí carpaccio, salsa ze sušených rajčat, sýr Gran Moravia 275 Kč
POLÉVKY
Dýňová polévka s pomerančem a zázvorem, citronový creme fraiche 125 Kč
Kulajda, vejce 63, restované lišky 125 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina 115 Kč
HLAVNÍ CHODY
Supreme steak z kukuřičného kuřete, krémové risotto z dýně Hokaido, čerstvý pálavský sýr, uzené mandle 315 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík s farmářskou slaninou 295 Kč
Řízek z vepřové panenky, mačkané brambory grenaille se špekem 325 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 275 Kč
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.
Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande