Cena za polévku a hlavní chod je 195 Kč (menu I.), 215 Kč (menu II.) a 315 Kč (menu III.)
Pramenitou vodu vám nabídneme k obědu zdarma.
Dnes podáváme
Státní svátek
Pátek2. 5. 2025
Žampionový krém
I. Krémové risotto s mladým hráškem a mozzarellou
II. Smažený vepřový řízek, vídeňský bramborový salát s polníčkem
III. Pomalu pečená jehněčí kýta, bramborové pyré s medvědím česnekem
K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRMY
Hovězí carpaccio, salsa ze sušených rajčat, parmezán 275 Kč
POLÉVKY
Hráškový krém, mandlové mléko, fenykl, řeřichový olej, 125 Kč
Kulajda, vejce 63, restované lišky 125 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina 115 Kč
HLAVNÍ CHODY
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík 315 Kč
Telecí řízek z farmy Býkárna, mačkané brambory grenaille s máslem a farmářským špekem 385 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 275 Kč
Supreme steak z kukuřičného kuřete, naše Tagliolini s medvědím česnekem, uzené mandle, tvrdý sýr z farmy Kroupa 345 Kč
Naše Tagliolini s medvědím česnekem, uzené mandle, tvrdý sýr z farmy Kroupa, sušená rajčata 275 Kč
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.

Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande