Cena za polévku a hlavní chod je 145 Kč (menu I.)  nebo 160 Kč (menu II.)
Infuzovanou vodu vám nabídneme k obědu zdarma. Menu box je za příplatek 10 Kč.

Zítra podáváme

Krém z červené čočky

I. Caesar salát s parmezánem a máslovými krutony
II. Moravský vrabec, smetanový špenát, mačkané brambory

Středa7. 12. 2022

Batátová polévka s kokosovým mlékem

I. Naše Tagliatelle s Rukolovým pestem a uzenými mandlemi, parmezán
II. Telecí ragú se zeleninou, dušená rýže

Čtvrtek8. 12. 2022

Tomatový krém s bazalkou

I. Bramborové gnocchi s houbami a parmezánem 
II. Smažený vepřový řízek, bramborový salát

Pátek9. 12. 2022

Drůbeží vývar s nudlemi a zeleninou

I. Zeleninové Thai-curry s citronovou trávou, basmati rýže 
II. Pečené vepřová krkovice na černém pivu, šťouchané brambory s kroupami a majoránkou

K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRMY
Dančí carpaccio, lanýžový krém,
rozmarýnový olej, houbový prach, čerstvé pečivo
POLÉVKY
Kulajda, zastřené vejce a restované lišky
Krémová dýňová polévka, dýňový olej, zázvor, pražená semínka
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina
HLAVNÍ CHODY
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík se sušenými meruňkami
Vepřová panenka marinovaná v šalvěji, dýňové pyré, růžičková kapusta, pražené lískové ořechy
Telecí řízek, vídeňský bramborový salát s polníčkem
Naše Tagliatelle s dýňovým pyré s ricottou, pálavský tvrdý sýr s pepřem, bylinkový olej, dýňová semínka
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán
Seznamte se s celou nabídkou
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.
Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande