Cena za polévku a hlavní chod je 185 Kč (menu I.)  nebo 205 Kč (menu II.)
Pramenitou vodu vám nabídneme k obědu zdarma. 

Dnes podáváme

Bramborová polévka

I. Kuřecí stripsy na trhaném ledovém salátu s Caesar dresinkem a parmezánem
II. Hovězí pečeně, jemná koprová omáčka, houskový knedlík

Středa26. 6. 2024

Selská polévka se širokými nudlemi

I. Naše Tagliolini s pestem ze sušených rajčat a sýrem Gran Moravia
II. Hovězí chilli con carne s černými fazolemi, basmati rýže

Čtvrtek27. 6. 2024

Uzená polévka s kroupami

I. Salát z rýžových nudlí s nakládaným vejcem a koriandrem
II. Moravský vrabec, bílé karamelové zelí, bramborový knedlík

Pátek28. 6. 2024

Drůbeží vývar s nudlemi a zeleninou

I. Bramborové gnocchi s listovým špenátem a parmezánem
II. Smažený kuřecí řízek, máslová bramborová kaše, okurkový salát

K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRMY
Hovězí carpaccio, salsa ze sušených rajčat, sýr Gran Moravia 275 Kč
POLÉVKY
Krém z pečených rajčat a paprik, zakysaná smetana, čerstvá bazalka 125 Kč
Kulajda, vejce 63, restované lišky 125 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina  115 Kč
HLAVNÍ CHODY
Grilovaná vepřová panenka, kedlubnové ragú, mačkané brambory grenaille s farmářským špekem, tymiánový demi-glace 365 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík s farmářskou slaninou 295 Kč
Telecí řízek, vídeňský bramborový salát s polníčkem 325 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 275 Kč
Seznamte se s celou nabídkou
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.
Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande