Cena za polévku a hlavní chod je 185 Kč (menu I.)  nebo 205 Kč (menu II.)
Pramenitou vodu vám nabídneme k obědu zdarma. 

Dnes podáváme

Cizrnový krém

I. Krémové hráškové risotto s mozzarellou a oříšky
II. Kuřecí prso v mandlovém těstíčku, mačkané brambory s jarní cibulkou

Pátek23. 2. 2024

Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi 

I. Bramborové gnocchi se smetanovým listovým špenátem a sýrem Gran Moravia
II. Selská vepřová pečeně, karamelové bílé zelí, náš houskový knedlík

K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRMY
Dančí carpaccio, bylinkové pesto, pražené ořechy, sýr Gran Moravia 275 Kč
POLÉVKY
Krém z pečeného květáku, petrželkové pesto 125 Kč
Kulajda, vejce 63, restované lišky 125 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina  115 Kč
HLAVNÍ CHODY
Kuřecí stehno s kaštanovou nádivkou, zeleninové pyré, sláma z kořenové zeleniny 285 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík s farmářskou slaninou 295 Kč
Telecí řízek, mačkané brambory grenaille s máslem a čerstvými bylinkami 325 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 275 Kč
Naše Pappardelle s omáčkou z pečené zeleniny a bazalky, tvrdý sýr z farmy Kroupa 245 Kč
Seznamte se s celou nabídkou
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.
Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande