Cena za polévku a hlavní chod je 145 Kč (menu I.) nebo 160 Kč (menu II.)
Infuzovanou vodu vám nabídneme k obědu zdarma. Menu box je za příplatek 10 Kč.
Pondělí27. 3. 2023
Drůbeží vývar s nudlemi a zeleninou
I. Grilovaný hermelín, trhané saláty s brusinkovým dipem, opečený toast
II. Smažený vepřový řízek, bramborový salát
Úterý28. 3. 2023
Žampionový krém
I. Naše Tagliatelle s bazalkovým pestem, praženými mandlemi a parmezánem
II. Vepřové výpečky, smetanový listový špenát, bramborový knedlík
Středa29. 3. 2023
Mrkvový krém se zázvorem
I. Míchaný zeleninový salát s olivami, čerstvým sýrem a vinaigrette, opečená bageta s bylinkovým olejem
II. Telecí ragú s krémovými žampiony, restované špecle
Čtvrtek30. 3. 2023
Polévka z barevné čočky
I. Bramborové gnocchi s marinovaným lososem, limetkovou omáčkou a sýrem Gran Moravia
II. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže
Pátek31. 3. 2023
Hráškový krém s krutony
I. Krémové risotto s drcenými rajčaty, grilovanou cuketou a parmezánem
II. Ragú z vepřové panenky s čerstvou zeleninou, bramborové hranolky
K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRM
Dančí carpaccio, lanýžový krém, rozmarýnový olej, houbový prach, čerstvé pečivo 225 Kč
POLÉVKY
Hříbkový krém s lanýžovým olejem 120 Kč
Kulajda, zastřené vejce a restované lišky 120 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina 105 Kč
HLAVNÍ CHODY
Grilovaná vepřová panenka, houbový prach, růžičková kapusta, tymiánový demi-glace, bramborové pyré s uzenými mandlemi 315 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík se sušenými meruňkami 275 Kč
Telecí řízek, vídeňský bramborový salát s polníčkem 295 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 245 Kč
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.

Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande