Cena za polévku a hlavní chod je 145 Kč (menu I.)  nebo 160 Kč (menu II.)
Infuzovanou vodu vám nabídneme k obědu zdarma. Menu box je za příplatek 10 Kč.

Dnes podáváme

Krém z červené čočky 

I. Míchaný zeleninový salát s pálavským sýrem a olivami, bylinková bageta 
II. Steak z vepřové pečeně zapečený sýrem a uzenými mandlemi, mačkané brambory s jarní cibulkou

Středa17. 8. 2022

Hráškový krém se zakysanou smetanou

I. Krémové risotto s houbovým ragú a sýrem Gran Moravia
II. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát

Čtvrtek18. 8. 2022

Kmínová polévka s vejci a zeleninou 

I. Zeleninové thai-curry s kokosovým mlékem, basmati rýže s koriandrem
II. Filet z Mahi-mahi, limetková omáčka, grilovaná zelenina

Pátek19. 8. 2022

Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou 

I. Naše Spaghetti s bazalkovým pestem, sušenými rajčaty, mandlemi a sýrem Gran Moravia 
II. Hovězí na houbách, dušená rýže s tymiánem

K polednímu menu dále nabízíme:
POLÉVKY
Kulajda, zastřené vejce a restované lišky 115 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina  95 Kč
Krém z pečených rajčat a paprik, zakysaná smetana 115 Kč
HLAVNÍ CHODY
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík se sušenými meruňkami 275 Kč
Grilovaná vepřová panenka, kedlubnové ragú, pečené brambory grenaille, tymiánový demi-glace 295 Kč
Telecí řízek, vídeňský bramborový salát s polníčkem 295 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 245 Kč
Krémové risotto z mladého špenátu, tvrdý sýr z farmy Kroupa 215 Kč
Obědové menu podáváme ve všední dny od 11 do 14 hod.
Seznamte se s celou nabídkou
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.
Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande