Cena za polévku a hlavní chod je 185 Kč (menu I.) nebo 205 Kč (menu II.)
Pramenitou vodu vám nabídneme k obědu zdarma.
Pondělí29. 7. 2024
Frankfurtská polévka
I. Caesar salát s kuřecím masem, máslovými krutony a parmezánem
II. Steak z vepřové krkovice zapečený hermelínem a ořechy, pečené brambory, česnekový dip
Úterý30. 7. 2024
Krupicová polévka s vejci
I. Gnocchi s hříbkovým ragú, tymiánem a sýrem Gran Moravia
II. Králičí stehno na hořčici, bylinková nádivka, restovaná kořenová zelenina
Středa31. 7. 2024
Karotkový krém s kokosovým mlékem
I. Naše Spaghetti Aglio olio s čerstvou chilli papričkou a parmezánem
II. Kuřecí řízek plněný šunkou a sýrem, bramborové pyré, okurkový salát
Čtvrtek1. 8. 2024
Čočková polévka
I. Smažený květák, máslové brambory s pažitkou, naše tatarská omáčka
II. Hovězí chilli con carne s černými fazolemi, basmati rýže s koriandrem a limetkou
Pátek2. 8. 2024
Hráškový krém
I. Krémové risotto s mladým špenátem a parmezánem
II. Grilovaný divoký losos, limetková omáčka, grilovaná sezónní zelenina
K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRMY
Hovězí carpaccio, salsa ze sušených rajčat, sýr Gran Moravia 275 Kč
POLÉVKY
Krém z pečených rajčat a paprik, zakysaná smetana, čerstvá bazalka 125 Kč
Kulajda, vejce 63, restované lišky 125 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina 115 Kč
HLAVNÍ CHODY
Grilovaná vepřová panenka, kedlubnové ragú, mačkané brambory grenaille s farmářským špekem, tymiánový demi-glace 365 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík s farmářskou slaninou 295 Kč
Telecí řízek, vídeňský bramborový salát s polníčkem 325 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 275 Kč
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.
![](https://www.amandehotel.cz/co45aDm8aN4d3/uploads/2018/03/restaurace-710x472.jpg)
Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande