Cena za polévku a hlavní chod je 160 Kč (menu I.)  nebo 175 Kč (menu II.)
Pramenitou vodu vám nabídneme k obědu zdarma. 

Zítra podáváme

Slepičí polévka s tarhoňou a zeleninou

I. Smažený květák, vařené brambory s petrželkou, naše tatarská omáčka
II. Ragú z vepřové panenky s čerstvou zeleninou, dušená rýže

Čtvrtek28. 9. 2023

Státní svátek

Dnes vám nabídneme jídla ze stálého a sezónního menu

Pátek29. 9. 2023

Zeleninová polévka s kapáním

I. Naše Tagliollini Aglio olio se sušenými rajčaty a sýrem Gran Moravia
II. Hovězí Chilli con carne s černými fazolemi a kukuřicí, basmati rýže s limetkou a koriandrem

K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRM
Hovězí carpaccio, rukola, salsa ze sušených rajčat, sýr Gran Moravia, čerstvé pečivo 225 Kč
POLÉVKY
Dýňový krém, karamelizovaná dýňová semínka, dýňový olej, zázvor 120 Kč
Kulajda, zastřené vejce a restované lišky 120 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina  110 Kč
HLAVNÍ CHODY
Vepřová panenka v mandlové krustě, dýňové pyré, demi-glace s hustopečskou kávovou Mandlovkou,
nakládaná dýně 345 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík se sušenými meruňkami 275 Kč
Telecí řízek, vídeňský bramborový salát s polníčkem 295 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 255 Kč
Seznamte se s celou nabídkou
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.
Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande