Cena za polévku a hlavní chod je 120 Kč (menu I.)  nebo 135 Kč (menu II.)
Infuzovanou vodu vám nabídneme k obědu zdarma.

Zítra podáváme

Polévka Minestrone

I. Luštěninový salát s gratinovanými rajčaty, bageta
II. Přírodní rybí karbanátky, zeleninové pyré a hlávkový salát

Vyberte si ze sezónní nabídky
Chřestový krém, estragonový olej 75 Kč
Vepřová panenka sous-vide, chřestové pyré a tymiánový demi-glace  235 Kč
Supreme steak z kuřete, domácí tagliatelle, zelený chřest a rajčata 229 Kč
Hovězí roštěná z mladého býka, restované grenaille a blanšírovaný chřest 355 Kč
Amur, máslová omáčka a glazovaná zelenina 245 Kč
Krémové risotto, chřest a parmezán 175 Kč
Listový salát, domácí čerstvý sýr, nakládaný chřest a bylinky 185Kč
Chřestové semi-freddo, jahody s podmáslím 119Kč
Kompletní lístek
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Viléma Harašty.
Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande