Cena za polévku a hlavní chod je 120 Kč (menu I.)  nebo 135 Kč (menu II.)
Infuzovanou vodu vám nabídneme k obědu zdarma.

Dnes podáváme

Gulášová polévka z hlívy ústřičné

I. Smažený celer, šťouchané brambory, domácí tatarská omáčka
II. Pečené kuřecí stehno na citronech a tymiánu, rýže

Úterý20. 8. 2019

Drůbeží consommé, zelenina, těstoviny

I. Zapečené domácí těstoviny sýrovou omáčkou a bylinkami
II. Segedínský guláš, domácí houskový knedlík

Středa21. 8. 2019

Šumavská kulajda s vařeným vejcem

I. Tradiční zeleninové lečo, chleba Brno – řemeslný kváskový chléb
II. Anglický roastbeef, blanšírovaná zelenina, restované brambory grenaille

Čtvrtek22. 8. 2019

Bramborová polévka s hříbky a smetanou

I. Zeleninové rizoto s pečenou dýní a parmezánem
II. Krůtí ragú s kokosovým mlékem, zázvorem a zeleninou, jasmínová rýže s koriandrem

Pátek23. 8. 2019

Zeleninový krém, bylinkový olej

I. Treska tmavá smažená v bylinkovém těstíčku, máslové brambory
II. Hovězí svíčková na smetaně, domácí kynutý knedlík, brusinky

Vyberte si ze sezónní nabídky
Polévka z pečených rajčat, bazalkový olej , mozzarella 85 Kč
Kuřecí Supreme steak, tomatové risotto, parmezán, bazalka 225 Kč
Pečený pohořelický sumec, květákové pyré,
máslo s čerstvým oreganem 255 Kč
Vepřová kotleta z plemene Duroc, pečené brambory Grenaille, bylinkové máslo, meruňkové chilli chutney 245 Kč
Domácí Tagliatelle s pestem z pečených rajčat, čerstvý krémový sýr  205 Kč
Listový salát, Quinoa, marinovaná rajčata, čerstvý pálavský sýr, meruňkové chutney 215Kč
Kompletní lístek
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Viléma Harašty.
Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande