Cena za polévku a hlavní chod je 145 Kč (menu I.)  nebo 160 Kč (menu II.). Džbán s vodou vám nabídneme k obědu zdarma. Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.

Pondělí4. 7. 2022

Drůbeží vývar s nudlemi a zeleninou 

I. Grilovaný hermelín na trhaném salátu s brusinkami, opečená bageta 
II. Pošírovaná vepřová krkovička na pivu Pilsner Urquell, karamelové zelí a bramborový knedlík

Úterý5. 7. 2022

Státní svátek

Dnes vám nabídneme jídla ze stálé a sezónní nabídky

Středa6. 7. 2022

Státní svátek

Dnes vám nabídneme jídla ze stálé a sezónní nabídky

Čtvrtek7. 7. 2022

Zeleninová polévka s kapáním 

I. Smažené žampiony, vařené brambory s máslem, naše tatarská omáčka
II. Hovězí pečeně, rajská omáčka, houskový knedlík

Pátek8. 7. 2022

Čočková polévka s klobásou

I. Kynutý meruňkový knedlík, vanilková omáčka s mátou, strouhaný perník
II. Jelení guláš s barevnou cibulkou, naše bramboráčky

Vyberte si ze sezónního menu:
Čerstvý pálavský sýr z farmy Kroupa, jahodový gel s rakytníkem, uzené mandle
Krém z pečených rajčat a paprik, zakysaná smetana
Grilovaná vepřová panenka, kedlubnové ragú, pečené brambory grenaille, tymiánový demi-glace
Kuřecí supreme steak z kukuřičného kuřete, grilovaná zelenina s restovanými hráškovými lusky, malinové glazé
Pečený pohořelický sumec, pyré z mladého květáku, estragonové pesto s mandlemi
Krémové risotto z mladého špenátu, tvrdý sýr z farmy Kroupa
Seznamte se s celou nabídkou
Restaurace Amande
za gastronomií i výborným vínem
Pro inspiraci nechodíme daleko. Ochutnejte jídla z tradiční české kuchyně a z lokálních surovin. A nezapomeňte si nechat doporučit některé z vín od místních vinařů.
Restaurace Amande