Cena za menu I.: 185 Kč (160 Kč bez polévky)
Cena za menu II.: 205 Kč (180 Kč bez polévky)
Polévka bez hlavního chodu: 50 Kč
K menu nabízíme džbán pramenité vody.

Dnes podáváme

Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi 

I. Krémové houbové risotto s tymiánem a parmezánem
II. Hovězí ragú na červeném víně, mačkané brambory s jarní cibulkou

Čtvrtek1. 3. 2024

Květákový krém

I. Naše Tagliatelle s drcenými rajčaty a zeleninou, sýr Gran Moravia
II. Holandský řízek s ementálem, bramborový salát s majonézou

Pátek2. 3. 2024

Česneková polévka s klobásou

I. Bramborové gnocchi s tuňákem žlutoploutvým, sušenými rajčaty, bazalkovým pestem a parmezánem
II. Kuřecí prso zapečené rajčaty a mozzarellou, bramborové hranolky

K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRMY
Dančí carpaccio, bylinkové pesto, pražené ořechy, sýr Gran Moravia 275 Kč
POLÉVKY
Krém z pečeného květáku, petrželkové pesto 125 Kč
Kulajda, vejce 63, restované lišky 125 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina  115 Kč
HLAVNÍ CHODY
Kuřecí stehno s kaštanovou nádivkou, zeleninové pyré, sláma z kořenové zeleniny 285 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík s farmářskou slaninou 295 Kč
Telecí řízek, mačkané brambory grenaille s máslem a čerstvými bylinkami 325 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 275 Kč
Naše Pappardelle s omáčkou z pečené zeleniny a bazalky, tvrdý sýr z farmy Kroupa 245 Kč
Seznamte se s celou nabídkou
Restaurace Amande
za gastronomií i výborným vínem
Pro inspiraci nechodíme daleko. Ochutnejte jídla z tradiční české kuchyně a z lokálních surovin. A nezapomeňte si nechat doporučit některé z vín od místních vinařů.
Restaurace Amande