Cena za polévku a hlavní chod je 120 Kč (menu I.)  nebo 135 Kč (menu II.). Džbán s vodou vám nabídneme k obědu zdarma. Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.

Pondělí6. 7. 2020

Státní svátek

Dnes vám nabídneme jídla ze stálé a sezónní nabídky.

Úterý7. 7. 2020

Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou

I. Salát z marockého kuskusu s grilovanou zeleninou a parmezánem
II. Konfitovaná vepřová líčka, bramborové pyré s uzeným máslem

Středa8. 7. 2020

Cibulová polévka s chlebovými krutony

I. Naše spaghetti s bazalkovým pestem, mozzarellou a uzenými mandlemi
II. Smažený řízek z vepřové krkovičky, bramborový salát s jogurtem a čerstvou zeleninou

Čtvrtek9. 7. 2020

Polévka z hlívy ústřičné

I. Lasagne s listovým špenátem a sýrem
II. Hovězí po burgundsku, mačkané brambory

Pátek10. 7. 2020

Selská polévka

I. Krémové risotto se sušenými rajčaty, bazalkou a parmezánem
II. Pečené kuřecí paličky v BBQ omáčce, bramborové hranolky a dip z modrého sýru

Vyberte si z naší nabídky
Naše sušená rajčata, bylinky a pálavský sýr 115 Kč
Krémová polévka z pečených rajčat a paprik, bazalkový creme fraiche 85 Kč
Vepřový Tomahawk steak, kedlubnové ragú s brynzou, grilovaný salát Little Gem 255 Kč
Krůtí filet z farmy marinovaný v růžovém pepři, hráškové pyré, pečená sezonní zelenina, smetanová omáčka s mátou 235 Kč
Naše Tagliatelle s mladým špenátem, sušená rajčata z farmy, pálavský sýr s pepřem, pražené mandle 215 Kč
Pečené kuřecí stehno, mandlová nádivka, zeleninové pyré 195 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík se sušenými meruňkami 225 Kč
Telecí řízek, vídeňský bramborový salát 235 Kč
Salát Caesar, grilovaná kuřecí prsa, parmezán a krutony 185 Kč
Jídelní lístek
Restaurace Amande
za gastronomií i výborným vínem
Pro inspiraci nechodíme daleko. Ochutnejte jídla z tradiční české kuchyně a z lokálních surovin. A nezapomeňte si nechat doporučit některé z vín od místních vinařů.
Restaurace Amande