Cena za polévku a hlavní chod je 120 Kč (menu I.)  nebo 135 Kč (menu II.)
Infuzovanou vodu vám nabídneme k obědu zdarma.

Zítra podáváme

Ruský boršč se zakysanou smetanou

I. Houbové risotto, parmazán
II. Pečený pstruh na másle, mačkané brambory

Vyberte si ze sezónní nabídky
Hráškové cappuccino, 65 Kč
Jehněčí pečeně, grenaille a špenátový krém, 285 Kč
Amur, máslová omáčka a glazovaná zelenina, 245 Kč
Domácí tagliatelle, medvědí česnek, mandle a pálavský sýr, 165 Kč
Hráškové risotto, vepřová panenka a máta, 245 Kč
Listový salát, domácí sýr s medvědím česnekem, jarní zelenina a slunečnice, 165 Kč
Kompletní lístek
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Viléma Harašty.
Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande