Cena za polévku a hlavní chod je 120 Kč (menu I.)  nebo 135 Kč (menu II.)
Infuzovanou vodu vám nabídneme k obědu zdarma.

Vyberte si ze sezónní nabídky
Vepřová panenka sous-vide, houbové tagliatelle  265 Kč
Kančí se šípkovou omáčkou, karlovarský knedlík 285 Kč
Hovězí teres major, pečené žampiony a bylinky 245 Kč
Candát, bramborový krém a dýně 265 Kč
Dýňové rizoto, parmezán 185 Kč
Kompletní lístek
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Viléma Harašty.
Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande