Cena za polévku a hlavní chod je 135 Kč (menu I.)  nebo 150 Kč (menu II.). Džbán s vodou vám nabídneme k obědu zdarma. Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.

Dnes podáváme

Drůbeží vývar s kapáním a zeleninou

I. Bramborové gnocchi s houbovým ragú s tymiánem, sýr Gran Moravia
II. Hovězí guláš, barevná cibulka a náš houskový knedlík

Středa16. 6. 2021

Bramborová polévka

I. Zeleninové thai-curry s kokosovým mlékem, basmati rýže
II. Vepřová kotleta sous-vide, bazalková omáčka a pečené brambory grenaille s bylinkami

Čtvrtek17. 6. 2021

Cizrnový krém

I. Jemná koprová omáčka, sázené vejce a vařené brambory
II. Smažený kuřecí řízek marinovaný v tandoori koření, bramborové pyré s bylinkami

Pátek18. 6. 2021

Česneková polévka s klobásou

I. Krémové hráškové risotto s mozzarellou a mátou
II. Vepřový vrabec, karamelové zelí a bramborový knedlík

Vyberte si ze sezónní i stálé nabídky
Krémová polévka z pečených rajčat a paprik, zakysaná smetana 85 Kč
Čerstvý pálavský sýr s bazalkou, uzené mandle, malinový gel 85 Kč
Krůtí prso marinované v růžovém pepři a bylinkách, hráškové pyré, grilovaná sezónní zelenina, smetanová omáčka s mátou 245 Kč
Pečený pohořelický sumec, květákové pyré, estragonové pesto s mandlemi 265 Kč
Grilovaná vepřová panenka, bramborové pyré, restované hráškové lusky se sušenými rajčaty 255 Kč
Naše Tagliatelle s mladým špenátem, sušená rajčata, pražené uzené mandle a pálavský tvrdý sýr s pepřem 215 Kč
Ředkvičkový salát s polníčkem, mandlová kroketa z kozího sýru, medový vinagrettte s Rieslingem 195 Kč
Seznamte se s celou nabídkou
Restaurace Amande
za gastronomií i výborným vínem
Pro inspiraci nechodíme daleko. Ochutnejte jídla z tradiční české kuchyně a z lokálních surovin. A nezapomeňte si nechat doporučit některé z vín od místních vinařů.
Restaurace Amande