Cena za polévku a hlavní chod je 130 Kč (menu I.)  nebo 145 Kč (menu II.). Džbán s vodou vám nabídneme k obědu zdarma. Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.

Pondělí25. 1. 2021

Drůbeží vývar s kapáním a zeleninou

I. Krémové risotto s houbami a sýrem Gran Moravia
II. Marinovaný steak z vepřové kotlety, švestkové chutney a pečené brambory grenaille

Úterý26. 1. 2021

Brokolicový krém s krutony

I. Vepřová panenka s trhaným salátem, polníčkem a nakládanou řepou
II. Kuřecí stehno s mandlovou nádivkou, zeleninové pyré a restovaná kořenová zelenina

Středa27. 1. 2021

Zelná polévka

I. Naše Spaghetti s bazalkovým pestem, sušenými rajčaty, mandlemi
a sýrem Gran Moravia
II.  Smažená vepřová krkovička, vařené brambory s máslem a petrželkou, míchaný salát

Čtvrtek28. 1. 2021

Kulajda 

I. Hrachová kaše, grilovaná klobása, smažená cibulka a čerstvý chléb
II. Kuřecí prso na grilu, omáčka z modrého sýru a bramborové hranolky

Pátek29. 1. 2021

Frankfurtská polévka

I. Bavorské vdolečky s povidly, tvarohem a šlehačkou
II. Svíčková hovězí pečeně, brusinky a náš houskový knedlík

1 ks Bavorský vdoleček s povidly, tvarohem a šlehačkou   35 Kč

Vyberte si ze sezónní i stálé nabídky
Sezónní nabídku a jídla ze stálého lístku vám znovu rádi nabídneme jakmile znovu otevřeme hotel a restauraci. Během nouzového stavu vyhlášeného vládou ČR nabízíme ve všední dny pouze obědové menu.
Seznamte se s celou nabídkou
Restaurace Amande
za gastronomií i výborným vínem
Pro inspiraci nechodíme daleko. Ochutnejte jídla z tradiční české kuchyně a z lokálních surovin. A nezapomeňte si nechat doporučit některé z vín od místních vinařů.
Restaurace Amande