Cena za polévku a hlavní chod je 120 Kč (menu I.)  nebo 135 Kč (menu II.)
Infuzovanou vodu vám nabídneme k obědu zdarma.

Zítra podáváme

Cizrnový krém, bylinkový olej

I. Tagliatelle Genovese – domácí těstoviny, bazalkové pesto, parmezán
II. Hovězí vařený krk, rajská omáčka, kynutý knedlík

Pátek24. 10. 2019

Thajská kachní polévka, koriandr

I. Kuřecí řízek v bylinkové strouhance, bramborový salát
II. Pečený štikozubec na másle, míchaný salát, bageta

Vyberte si ze sezónní nabídky
Karotkový krém, kokosové mléko, chilli olej 85 Kč
Marinovaná hruška, čerstvý sýr s dýní, vinný gel, slané mandle 125 Kč
Krémové risotto s liškami, tvrdý sýr s pepřem, tymián 195 Kč
Pečený pohořelický kapr v kukuřičné krustě, růžičková kapusta, bramborové pyré s křenem 255 Kč
Domácí Tagliatelle se zvěřinovým ragú, kořenová zelenina, creme de casis 235 Kč
Vepřový T-bone steak, pečené brambory grenaille, bylinkový demi-glace, švestkové chutney 265 Kč
Sušené kachní prso, nakládané lišky, listový salát kyselý jablečný dresink, svatojánský ořech 225 Kč
Kompletní lístek
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Viléma Harašty.
Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande