Cena za polévku a hlavní chod je 130 Kč (menu I.)  nebo 145 Kč (menu II.). Džbán s vodou vám nabídneme k obědu zdarma. Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.

Dnes podáváme

Selská polévka

I. Salát Caesar s kuřecím masem, bylinkovými krutony a parmezánem
II. Grilovaná vepřová panenka, restované fazolové lusky se slaninou a šalotkou, brambory grenaille

Vyberte si ze sezónní nabídky
Krémová dýňová polévka, dýňový olej, libeček, pražená semínka 85 Kč
Salát z barevné řepy a polníčku, kroketa z kozího sýra s mandlemi, vinný dressing z odrůdy Ryzlink rýnský, vinné želé 215 Kč
Naše pappardelle se zvěřinovým ragú, pálavský tvrdý sýr s pepřem, malinový prach 195 Kč
Pohořelický sumec,květákové pyré, glazovaná sezónní zelenina, zelená omáčka z estragonu 295 Kč
Vepřová panenka marinovaná v šalvěji, cibulovo-švestkové chutney, mačkaný brambor se špenátem 255 Kč
Grilovaný jelení hřbet, pyré z pečeného celeru, růžičková kapusta, omáčka „Lokus“ z likérového vína a malin 390 Kč
Filovaný steak z krůtího masa ze Židlochovic, opečené dýňové noky, čerstvý pálavský sýr, bylinkové máslo 245 Kč
Seznamte se s celou nabídkou
Restaurace Amande
za gastronomií i výborným vínem
Pro inspiraci nechodíme daleko. Ochutnejte jídla z tradiční české kuchyně a z lokálních surovin. A nezapomeňte si nechat doporučit některé z vín od místních vinařů.
Restaurace Amande