Cena za polévku a hlavní chod je 130 Kč (menu I.) nebo 145 Kč (menu II.). Džbán s vodou vám nabídneme k obědu zdarma. Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.
Dnes podáváme
Čočková polévka
I. Bramborové gnocchi s omáčkou z modrého sýru, brokolicí a parmezánem
II. Kuřecí ragú s čerstvou zeleninou a oříšky, jasmínová rýže
Úterý14. 4. 2021
Drůbeží vývar s nudlemi a zeleninou
I. Smažený květák, vařené brambory a naše tatarská omáčka
II. Uzené maso s křenovou omáčkou, houskový knedlík
Středa15. 4. 2021
Zeleninový krém skokosovým mlékem
I. Naše Tagliatelle s čerstvým lososem, pestem z medvědího česneku a parmezánem
II. Holandský řízek, bramborové pyré a okurkový salát
Čtvrtek16. 4. 2021
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
I. Krémové risotto se špenátem a sýrem Gran Moravia
II. Drůbeží játra na roštu s cibulkou a slaninou, bramborové hranolky
Pátek17. 4. 2021
Cibulová polévka s uzeným masem
I. Naše „Honzovy buchty“ s tvarohem a povidlovou omáčkou
II. Hovězí guláš s barevnou cibulkou, náš houskový knedlík
Vyberte si ze sezónní i stálé nabídky
Sezónní nabídku a jídla ze stálého lístku vám znovu rádi nabídneme jakmile znovu otevřeme hotel a restauraci. Během nouzového stavu vyhlášeného vládou ČR nabízíme ve všední dny pouze obědové menu.
Pro inspiraci nechodíme daleko. Ochutnejte jídla z tradiční české kuchyně a z lokálních surovin. A nezapomeňte si nechat doporučit některé z vín od místních vinařů.