Cena za polévku a hlavní chod je 160 Kč (menu I.)  nebo 175 Kč (menu II.). Džbán s vodou vám nabídneme k obědu zdarma. Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.

Zítra podáváme

Žampionová polévka

I. Krémové hráškové risotto s mozzarellou 
II. Hovězí pečeně, rajská omáčka, houskový knedlík

K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRM
Dančí carpaccio, lanýžový krém, rozmarýnový olej, houbový prach, čerstvé pečivo 225 Kč
POLÉVKY
Hříbkový krém s lanýžovým olejem 120 Kč
Kulajda, zastřené vejce a restované lišky 120 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina  105 Kč
HLAVNÍ CHODY
Grilovaná vepřová panenka, houbový prach, růžičková kapusta, tymiánový demi-glace, bramborové pyré s uzenými mandlemi 315 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík se sušenými meruňkami 275 Kč
Telecí řízek, vídeňský bramborový salát s polníčkem 295 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 245 Kč
Seznamte se s celou nabídkou
Restaurace Amande
za gastronomií i výborným vínem
Pro inspiraci nechodíme daleko. Ochutnejte jídla z tradiční české kuchyně a z lokálních surovin. A nezapomeňte si nechat doporučit některé z vín od místních vinařů.
Restaurace Amande