Cena za polévku a hlavní chod je 120 Kč (menu I.)  nebo 135 Kč (menu II.). Džbán s vodou vám nabídneme k obědu zdarma. Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.

Zítra podáváme

Tomatový krém

I. Salát z barevné čočky se sušenými rajčaty, rukolou a hoblinkami sýru Pecorino
II. Uzená vepřová kýta, křenová omáčka a domácí houskový knedlík

Pátek24. 1. 2020

Hrachová polévka s krutony

I. Bramborové gnochetti se smetanovým špenátem, parmezán
II. Kuřecí prsa s bylinkovou omáčkou, šťouchané brambory

Vyberte si ze sezónní nabídky
Bramborové cappuccino, houbový prach, tymiánový olej
Salát z barevné řepy a polníčku, kroketa z kozího sýra s mandlemi, tymiánový med, vinný dressing z odrůdy Ryzlink rýnský
Domácí tagliatelle s houbovým ragú, pálavský tvrdý sýr s pepřem
Krémové rizoto s červenou řepou, čerstvý kozí sýr, rukolové pesto
Pošírovaný pohořelický amur, karamelizovaná karotka, bramborové pyré s estragonem a uzeným máslem
Vepřová panenka v úpravě sous-vide, omáčka ze sušených švestek, brambory grenaille
Grilovaný steak z krůtího masa ze Židlochovic, houbové ragú, opečené bramborové noky
Jídelní lístek
Restaurace Amande
za gastronomií i výborným vínem
Pro inspiraci nechodíme daleko. Ochutnejte jídla z tradiční české kuchyně a z lokálních surovin. A nezapomeňte si nechat doporučit některé z vín od místních vinařů.
Restaurace Amande