Zimní menu restaurace Amande
restaurace Amande

Nové zimní menu restaurace Amande.

  • Pečené králičí stehno na hořčici, růžičková kapusta s farmářským špekem, naše bramborové noky se šalvějovým máslem 315 Kč
  • Pečený pohořelický kapr, karamelizovaná karotka, špičaté zelí, pažitkový olej  295 Kč
  • Kuřecí stehno s kaštanovou nádivkou, zeleninové pyré, sláma z kořenové zeleniny   285 Kč
  • Grilovaný dančí hřbet, gratinované brambory s lesními hřiby, jus z černého rybízu  495 Kč
  • Jelení guláš, lázeňský knedlík s pečenými kaštany, restovaná šalotka s křenem   295 Kč
  • Naše Pappardelle s omáčkou z pečené zeleniny a bazalky, tvrdý sýr z farmy Kroupa  245 Kč

Celé menu najdete na stránce Gastronomie.