Valentýnské menu restaurace Amande
Restaurace Amande
Oslavte svátek všech zamilovaných u skvělého menu, které pro vás ku příležitosti svátku svatého Valentýna připraví náš tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.

PŘEDKRM
Pralinka z čerstvého sýru, rakytníkový gel, karamelové mandle

HLAVNÍ CHOD
Pohořelický candát, pyré z fialové karotky, cukrový hrášek, máslová omáčka
nebo
Hovězí svíčková z farmy Mitrov, pyré z pečených brambor, fava fazole, demi-glace s hustopečskou Mandlovkou

DEZERT
Náš francouzský větrník, krém z čokolády Herůfek, jahodový gel, kokosový sorbet

Cena za tříchodové menu 690 Kč pro osobu.
Menu s vinným párováním 890 Kč.

Valentýnské menu budeme podávat od 14. do 18. února 2024.