Valentýnské menu restaurace Amande
14. - 18. Února |
Restaurace Amande
Oslavte svátek všech zamilovaných u skvělého menu, které pro vás ku příležitosti svátku svatého Valentýna připraví náš tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.
PŘEDKRM
Pralinka z čerstvého sýru, rakytníkový gel, karamelové mandle
Pralinka z čerstvého sýru, rakytníkový gel, karamelové mandle
HLAVNÍ CHOD
Pohořelický candát, pyré z fialové karotky, cukrový hrášek, máslová omáčka
nebo
Hovězí svíčková z farmy Mitrov, pyré z pečených brambor, fava fazole, demi-glace s hustopečskou Mandlovkou
Pohořelický candát, pyré z fialové karotky, cukrový hrášek, máslová omáčka
nebo
Hovězí svíčková z farmy Mitrov, pyré z pečených brambor, fava fazole, demi-glace s hustopečskou Mandlovkou
DEZERT
Náš francouzský větrník, krém z čokolády Herůfek, jahodový gel, kokosový sorbet
Náš francouzský větrník, krém z čokolády Herůfek, jahodový gel, kokosový sorbet
Cena za tříchodové menu 690 Kč pro osobu.
Menu s vinným párováním 890 Kč.
Menu s vinným párováním 890 Kč.
Valentýnské menu budeme podávat od 14. do 18. února 2024.