
Valentýnské menu
11. - 14. Února |
Restaurace Amande
Oslavte svátek všech zamilovaných u skvělého menu, které pro vás pouze k příležitosti svátku sv. Valentýna připraví náš tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.
STUDENÝ PŘEDKRM
Arónie, čerstvý levandulový sýr Kroupa, bazalka, chlebový chips
Arónie, čerstvý levandulový sýr Kroupa, bazalka, chlebový chips
HLAVNÍ CHOD
Hovězí svíčková z farmy Mitrov, demi-glace, fava fazole, pyré z topinambur
Hovězí svíčková z farmy Mitrov, demi-glace, fava fazole, pyré z topinambur
nebo
Kachní prso, omáčka ze sušených švestek a hustopečské Mandlovky, bylinková polenta, malinový prach
DEZERT
Tartaletka, jahodové mascarpone, čokoláda Herůfek, růže, 24´´zlato
Cena za tříchodové valentýnské menu 590 Kč pro osobu.