23. září nás čeká první podzimní den, se kterým představíme i nové sezónní menu restaurace Amande! Naši kuchaři si tentokrát vyhrají se surovinami jako je dýně, svatojánský ořech nebo kaštany. Obzvlášť se těšíme i na přípravu dančího masa, které vám nabídneme nejen jako hlavní chod, ale i v předkrmu jako carpaccio s lanýžovým krémem.
Grilovaný dančí hřbet, kaštanové pyré, svatojánský ořech, malinový prach
Filovaný steak z krůtího masa ze Židlochovic, opečené dýňové noky, ragú z lesních hřibů, pálavský sýr
Vepřová panenka marinovaná v šalvěji, dýňové pyré, růžičková kapusta, pražené lískové ořechy
Pošírovaný pohořelický candát, pyré z červené řepy, grilovaná sezónní zelenina, celerový olej
Naše Tagliatelle s dýňovým pyré s ricottou, pálavský tvrdý sýr s pepřem, bylinkový olej a dýňová semínka
Salát z barevné řepy a polníčku, mandlová kroketa z kozího sýru, vinný dressing z Verjusu od Víno J. Stávek