Podzimní menu restaurace Amande
restaurace Amande

23. září  nás čeká první podzimní den, se kterým představíme i nové sezónní menu restaurace Amande! Naši kuchaři si tentokrát vyhrají se surovinami jako je dýně, svatojánský ořech nebo kaštany. Obzvlášť se těšíme i na přípravu dančího masa, které vám nabídneme nejen jako hlavní chod, ale i v předkrmu jako carpaccio s lanýžovým krémem.

Grilovaný dančí hřbet, kaštanové pyré, svatojánský ořech, malinový prach

Filovaný steak z krůtího masa ze Židlochovic, opečené dýňové noky, ragú z lesních hřibů, pálavský sýr

Vepřová panenka marinovaná v šalvěji, dýňové pyré, růžičková kapusta, pražené lískové ořechy

Pošírovaný pohořelický candát, pyré z červené řepy, grilovaná sezónní zelenina, celerový olej

Naše Tagliatelle s dýňovým pyré s ricottou, pálavský tvrdý sýr s pepřem, bylinkový olej a dýňová semínka

Salát z barevné řepy a polníčku, mandlová kroketa z kozího sýru, vinný dressing z Verjusu od Víno J. Stávek