Nedělní menu hotelového Wine Clubu
Wine Club, Hotel Amande

Vážení hosté, z technických důvodů bude restaurace Amande v neděli 6. listopadu uzavřena. Rádi vás ale obsloužíme v hotelovém Wine Clubu, kde vám nabídneme menu:

Předkrmy
Pralinka z kachních jater, uzené mandle, Svatojánský ořech,  gel z arónie, čerstvé pečivo

Polévky
Krémová dýňová polévka, dýňový olej, zázvor, pražená semínka

Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina

Hlavní chody
Steak z hovězí svíčkové, pepřová omáčka, pečené brambory grenaille s bylinkami

Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík se sušenými meruňkami

Vepřová panenka marinovaná v šalvěji, dýňové pyré, růžičková kapusta, pražené lískové ořechy

Konfitované kachní stehno, červené zelí s Wineládou, opečené dýňové noky

Filovaný steak z krůtího masa ze Židlochovic, opečené dýňové noky, ragú z lesních hřibů, pálavský sýr

Naše Tagliatelle s dýňovým pyré s ricottou, pálavský tvrdý sýr s pepřem, bylinkový olej a dýňová semínka

Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán

Dezerty
Domácí dezerty od naší cukrářky dle nabídky

K vínu a pivu
Pálavský sýr z farmy Kroupa, mandlová klobása, salsa ze sušených rajčat

Ošatka čerstvého pečiva