Cena za menu I.: 185 Kč (160 Kč bez polévky)
Cena za menu II.: 205 Kč (180 Kč bez polévky)
Polévka bez hlavního chodu: 50 Kč
K menu nabízíme džbán pramenité vody.

Pondělí20. 5. 2024

Fenyklový krém s cuketou a mátou

I. Naše Tagliolini s pestem ze zeleného chřestu, pálavským tvrdým sýrem a uzenými mandlemi
II. Kuřecí prso v mandlovém těstíčku, brambory se smetanou a bylinkami, salát Coleslaw

Úterý21. 5. 2024

Fazolová polévka s klobásou

I. Uzený losos na salátu s čerstvou kedlubnou a koprovým dipem
II. Krůtí prso marinované v růžovém pepři, zeleninový kuskus, bazalková omáčka

Středa22. 5. 2024

Selská polévka

I. Smažený mladý květák, vařené brambory s pažitkou, naše tatarská omáčka
II. Hovězí na červeném víně, restované špecle

Čtvrtek23. 5. 2024

Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi

I. Bramborové gnocchi se smetanovým listovým špenátem a sýrem Gran Moravia
II. Steak z vepřové krkovice, omáčka z modrého sýru, pečené brambory

Pátek24. 5. 2024

Zeleninový krém s bylinkovým olejem

I. Hrachová kaše, pečená klobása, vídeňská cibulka, nakládané okurky a čerstvý chléb
II. Sumeček africký v bylinkovém těstíčku, bramborové hranolky, citronová majonéza

K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRMY
Hovězí carpaccio, salsa ze sušených rajčat, sýr Gran Moravia 275 Kč
POLÉVKY
Chřestový krém, kari, kerblík 125 Kč
Kulajda, vejce 63, restované lišky 125 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina  115 Kč
HLAVNÍ CHODY
Grilovaná vepřová panenka, mandlová krusta, pyré z mladého špenátu a brambor, cukrový hrášek, tymiánový demi-glace 345 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík s farmářskou slaninou 295 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 275 Kč
Seznamte se s celou nabídkou
Restaurace Amande
za gastronomií i výborným vínem
Pro inspiraci nechodíme daleko. Ochutnejte jídla z tradiční české kuchyně a z lokálních surovin. A nezapomeňte si nechat doporučit některé z vín od místních vinařů.
Restaurace Amande