BEGIN:VCALENDAR
VERSION:2.0
PRODID:-//hacksw/handcal//NONSGML v1.0//EN
CALSCALE:GREGORIAN
BEGIN:VEVENT
LOCATION:restaurace Amande
DESCRIPTION:23. září nás čeká první podzimní den\, se kterým představíme i nové sezónní menu restaurace Amande! Naši kuchaři si tentokrát vyhrají se surovinami jako je dýně\, svatojánský ořech nebo kaštany. Obzvlášť se těšíme i na přípravu dančího masa\, které vám nabídneme nejen jako hlavní chod\, ale i v předkrmu jako carpaccio s lanýžovým krémem.
Grilovaný dančí hřbet\, kaštanové pyré\, svatojánský ořech\, malinový prach
Filovaný steak z krůtího masa ze Židlochovic\, opečené dýňové noky\, ragú z lesních hřibů\, pálavský sýr
Vepřová panenka marinovaná v šalvěji\, dýňové pyré\, růžičková kapusta\, pražené lískové ořechy
Pošírovaný pohořelický candát\, pyré z červené řepy\, grilovaná sezónní zelenina\, celerový olej
Naše Tagliatelle s dýňovým pyré s ricottou\, pálavský tvrdý sýr s pepřem\, bylinkový olej a dýňová semínka
Salát z barevné řepy a polníčku\, mandlová kroketa z kozího sýru\, vinný dressing z Verjusu od Víno J. Stávek
DTSTART:20220923T000000
DTEND:20221201T235900
SUMMARY:Podzimní menu restaurace Amande
URL;VALUE=URI:https://www.amandehotel.cz/kalendar-akci#podzimni-menu
DTSTAMP:20240329T155336
UID:6606e400d3c43
END:VEVENT
END:VCALENDAR